Mitsubishi heftrucks is een onderdeel van Mitsubishi Heavy Industries (MHI). MHI levert een breed scala aan producten zoals; elektriciteitscentrales, machines, auto's, lucht- en ruimtevaart voertuigen, schepen etc.. Mitsubishi heftrucks worden geproduceerd sinds 1970. MHI’s kennis zorgt vanaf het begin af aan al voor een mooi en modern design met de hoogste kwaliteit machines evenals Mitsubishi-ontworpen en gebouwde motoren en aandrijflijn.

Mitsubishi is constant bezig om concurrerend te blijven met nieuwe ontwikkelingen van de machines. Dit zorgt voor vooruitlopende technologische ontwerpen, en heeft ook geleid tot innovatieve functies, zoals de volledig zwevende aandrijflijn in de diesel- en lpg heftrucks, de super sterke mast met perfecte doorkijk en de industrie-eerste fingertip hydraulische besturing.

Naast heftrucks biedt Mitsubishi ook een compleet programma aan warehouse machines. Ook op het gebied van elektrische pallettrucks, reachtrucks, orderpickers etc. voeren zij een hele mooie lijn.

Mitsubishi ’s drijvende kracht in de ontwikkeling en productie van heftrucks zijn: Betrouwbaarheid, veiligheid, functionaliteit, prestatievermogen, controle en onderhoud staan hierbij centraal.

 

Folders

 

Diesel heftrucks:

       
           
Trexia ES    Trexia EX    Grendia ES   Grendia EX
             

Elektrische heftrucks: 

  
       
           
Edia EX            
             

LPG heftrucks:

       
             
Grendia ES   Grendia EX    FGC35-70K    
             

Orderpickers:

       
         
Velia ES   OPBH10N(H)        
             

Palletwagens:

       
         
Premia ES   Premia EM        
             

Reach trucks:

       
           
Sensia            
             

Stapelaars:

       
           
Axia ES            

 

Voor meer informatie over Mitsubishi klik hier.