U kunt bij ons terecht voor vele mogelijke werkzaamheden, zoals reparaties aan tractoren, werktuigen, hydrauliek, GPS systemen, laswerk, keuren van veldspuiten en huren van tractoren en heftrucks.

 

P. Kriesels landbouwtechniek staat bekend als een uitstekend mechanisatiebedrijf in de regio. Wij vertegenwoordigen een breed assortiment machines van merken waar wij volledig achterstaan. Al onze merken zijn een zeer weloverwogen bewuste keuze. Alle landbouwaanverwante bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres.
Voor een duidelijk en juist advies staan wij u graag terzijde waarbij betrouwbaarheid voorop staat. Wij denken graag met u mee.
Door onze jarenlange productervaring kunnen wij u vanuit onze werkplaats perfect van dienst zijn en kunnen wij u de nodige onderdelen leveren vanuit een ruim onderdelenmagazijn.

 

Onze organisatie omvat de volgende activiteiten:

 

Importeurschappen

Begin 2009 zijn we importeur geworden van het Noorse merk TKS “FeedRobot”, dit betreft een automatisch voersysteem voor vee. Op de website www.feedrobot.nl vindt u informatie over deze voerrobot.
Tevens vindt u op deze website informatie over de “Bale Strip”, waarvan ook de Noorse firma TKS fabrikant is, deze machine is speciaal gemaakt om bij ronde balen ruwvoer, het plastic los te snijden, zonder dat u uit uw tractor hoeft te stappen tijdens het voeren.

 

Dealerschappen

Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: Valtra, Agrifac, Schouten Sorting Equipment, DIECI, Mitsubishi, Ploeger, Broson, Bauer, Baselier, Joskin, Kuhn, SBG, Hekamp, Gehl en AP.

We verkopen naast bovengenoemde merken nog verscheidene andere merken.  

Naast nieuwe machines beschikken wij ook over een breed aanbod gebruikte machines. De actuele voorraad kunt u op deze site altijd vinden onder het menu “gebruikte machines”.

 

Magazijn

Het magazijn levert alle benodigde onderdelen voor reparaties in de werkplaats en via balieverkoop ook rechtstreeks aan klanten. De voorraad van ons magazijn proberen wij altijd zo actueel en compleet mogelijk te houden. Hierdoor kunnen we in samenwerking met de werkplaats snelle service verlenen. Ook voor de machines die wij zelf importeren houden we een ruim assortiment aan onderdelen op voorraad. Onderdelen van deze machines zetten wij rechtstreeks of via dealers af naar de eindgebruiker.

 

Werkplaats

De monteurs in onze werkplaats repareren naast alle door ons bedrijf geleverde machines en tractoren ook andere merken en soorten landbouwmachines en tractoren. Tevens worden in onze werkplaats reparaties van constructieve aard verricht, evenals aanpassingen aan nieuwe of gebruikte machines op klantenwens. Wij zijn een officieel SKL keuringsbedrijf voor veldspuiten en beschikken over een elektronische testbaan waardoor u testresultaten nog beter in kaart worden gebracht.

 

Verhuur 

Iedere landbouwer heeft wel de beschikking over één of meerdere landbouwtractoren, maar tijdens seizoenpieken ontstaat er wel eens een tekort aan tractoren, heftrucks of verreikers. Wij kunnen u dan uitkomst bieden. Door onze voorraad aan tractoren, heftrucks en verreikers is er bij ons zowel voor kortere als langere termijn de mogelijkheid deze te huren.

   

 

 

 

 

Schrijf je in voor een van de onderstaande nieuwsbrieven: