Valtra is marktleider in het fabriceren van tractoren in Scandinavie, de 2e grootste fabrikant in Zuid-Amerika en de 5e grootste in Europa met afzet naar meer dan 70 landen. Valtra tractoren worden op maat gemaakt naar individuele behoeften van de klant, wat werk, grondstoffen en milieu bespaart.

Valtra staat bekend om betrouwbaarheid, veelzijdigheid, lange levensduur. Deze superieure tractoren worden speciaal ontworpen voor elke individuele klant en ze zijn gemaakt om in het meest extreme klimaat onder zware werkomstandigheden de hoogste prestaties te leveren. Valtra wil in de eerste plaats een betrouwbare partner zijn door kwaliteitsproducten en concurrerende technologie te leveren samen met ongeëvenaarde service en ondersteuning om zo het hoogste niveau van klantentevredenheid te bereiken.

 

Valtra-tractoren worden individueel op bestelling gemaakt en elk exemplaar wordt speciaal gebouwd volgens de eisen van de klant. In samenwerking met een geautoriseerde Valtra-dealer stellen klanten een tractor samen die precies voldoet aan hun behoeften.

De bestelling wordt rechtstreeks naar de fabriek gestuurd waar de tractor wordt gebouwd volgens de persoonlijke specificaties. Als de tractor en eventueel bestelde uitrusting klaar zijn, worden deze rechtstreeks van de fabriek aan de dealer geleverd.

 

Hier vind u informatie over nieuwe series Valtra tractoren.

 

Folders

   
A Compact Orchard A Compact Orchard A HiTech    
         
   
N4 serie N3 serie Unlimited    
         
   
T4 serie S serie XN serie    
         
       
Valtra Collection        

Voor meer informatie over Valtra klik hier.