MAXIMALE ZORG VOOR HET PRODUCT

Schouten Sorting Equipment is gespecialiseerd in het leveren van technische- en productvriendelijke sorteer- en verwerkingsoplossingen. Het in 1937 opgerichte familiebedrijf wordt geleid door de derde generatie Schouten en is gevestigd in Kampen (NL). Schouten is een flexibele partij welke snel kan schakelen om zo aan wensen van de agrarische ondernemers te kunnen voldoen. Ten grondslag aan de ontwikkeling staat de belangrijkste eis van de klanten, het sorteren op een zeer product vriendelijke manier met maximale zorg voor het product. Op de zelfde basis hebben zij het assortiment de laatste jaren verder uitgebreid met inschuur, behandel- en verwerkingstoepassingen.

In iedere situatie biedt Schouten een passende oplossing voor agrarische ondernemers. In iedere situatie, voor iedere bedrijfsomvang en voor iedere sorteer- en verwerkingstoepassing zoeken zij naar de beste oplossing. Een geschikte leverancier welke perfect aansluit bij de belangen die wij behartigen.

Highlight binnen het gamma van Schouten is de Optica, een automatische sorteerder die momenteel voorloper is qua techniek. Door deze techniek is er een zeer grote nauwkeurigheid van maat sortering, dit zorgt voor een beter sortering. Neem voor meer info contact met ons op.

GEBRUIKTE MACHINES

Onze voorraad gebruikte
machines vindt u hier

KUHN System TKS

Automatische voer-
en instrooisystemen.

VA- & SKL KEURINGEN

Keuren van gereedschap en machines
volgens VA & SKL normen

P. Kriesels Landbouwtechniek B.V.
Kruislandseweg 22
4724 SM WOUW
The Netherlands

T +31(0)165-301704
E info@pkriesels.nl

BTW NL822506853B01
KVK 50038389 te Breda