PRECISION FARMING IN DE PRAKTIJK

Variërende percelen, veranderende regelgeving en het behalen van zo hoog mogelijke opbrengsten kunnen aanleiding zijn tot het gebruik van taakkaarten. Het in kaart brengen van percelen, het opzetten van taakkaarten en het daadwerkelijk variabel toepassen zijn hierbij grote vraagstukken.

Maandag 23 september 2019 nodigen wij u dan ook van harte uit op ons event “Precision farming in de praktijk”. Hier worden alle mogelijkheden aan u voorgesteld, daarnaast kunt u ervaren dat met kleine aanpassingen ook uw machinepark geschikt is om variabel te werken. De productspecialisten van onderstaande deelnemende bedrijven staan u graag te woord en geven uitleg over de actuele stand van zaken.

Het TT+-concept is een totaalconcept voor precisieteelt. Het concept omvat vijf stappen met als einddoel maximalisatie van het teeltrendement door teeltbeslissingen af te stemmen op de plaats specifieke variatie in bodem en gewasgroei.

Tijdens deze dag zijn de specialisten van Vlamings aanwezig om u te woord te staan. U wordt in de gelegenheid gesteld samen met een van de specialisten taakkaarten te ontwerpen aan de hand van het TT+ concept.

De verandering in de regelgeving omtrent spuittechnieken heeft veel vragen teweeg gebracht. Vanuit SKL zijn ze deze dag aanwezig om het laatste nieuws met u te delen.

Kuhn heeft met haar getrokken Oceanus, Metris en Lexis een mooie reeks veldspuiten geschikt voor de toepassingen van nu. Daarnaast wordt ook de kunstmeststrooier techniek getoond waarbij mogelijkheden bestaan variabel en plaats specifiek kunstmest te strooien. Beide productgroepen worden deze dag verder toegelicht door de specialisten van Reesink Agri.

Het geïntegreerde GPS systeem in samenwerking met het ISOBUS scherm vergroten het arbeidsgemak en houden uw cabine overzichtelijk. Ook benieuwd naar de mogelijkheden die Valtra te bieden heeft, dan zien wij u graag de 23ste!

Het HAWKEYE®NOZZLE CONTROL SYSTEM en de RAVEN RATE CONTROL MODULE zijn als losse modules op veel machines later op te bouwen in combinatie met Raven gps systemen of andere ISOBUS schermen. Benieuwd naar de details? Ook hiervan zijn de specialisten aanwezig.

Spuitbomen met luchtondersteuning, 3 meter spoorbreedte en variabel doseren zijn onderwerpen waar Agrifac een oplossing voor heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zien u graag!

Mogelijkheid tot spuitlicentie verlenging

Het is mogelijk om ’s middags een programma te volgen dat meetelt voor uw spuitlicentieverlenging (veiligheid en techniek). Wilt u deelnemen aan de licentieverlenging dan ontvangen wij graag een kopie van uw spuitpasje en uw bedrijfsgegevens aan wie wij de factuur kunnen richten. Deelname kost €35,00 excl. btw. U dient om 13:00 uur aanwezig te zijn en uw spuitpasje bij te hebben, deze middag eindigt om 16:30 uur.

Opgeven kan via Vlamings voor 16 september per e-mail: spuitlicentie@vlamings.nl

P. Kriesels Landbouwtechniek B.V.
Kruislandseweg 22
4724 SM WOUW
The Netherlands

T +31(0)165-301704
E info@pkriesels.nl

BTW NL822506853B01
KVK 50038389 te Breda

Home
Nieuws
Merken
Werkplaats
Onderdelen
Contact

Disclaimer
Sitemap
Algemene Voorwaarden